Kijk alvast op Autismeweek.nl
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 3 februari 2023
 
AutismeWeek
Welke persoon, leerkracht of organisatie zet zich in voor mensen met autisme? Wie verdient volgens jou de AutismeVriendelijkheidsprijs?
Meer informatie >
 
Animatie over inclusief onderwijs
Hoe kunnen scholen ervoor zorgen dat iedereen er tot bloei komt? Dat zie je in onderstaande animatie over inclusief onderwijs, die in de Week van Inclusief Onderwijs (6 – 10 februari) wordt gelanceerd.

Deze animatie is gemaakt in opdracht van de NVA Expertgroep Autisme en Onderwijs. ‘Het is een hele mooie, bondige weergave van wat wij in onze whitepaper 'Samen op weg naar Steeds Inclusiever onderwijs  zeggen’, vertelt Suzanne Agterberg, voorzitter van de Expertgroep.

De animatie is gemaakt door Cecil Eijgendaal, die zelf ook autisme heeft, en andere (oud)-studenten van de Kunstacademie in Utrecht (HKU).

 
 
Dagje GaiaZOO
Speciaal voor onze leden:  tot 1 maart kan je met korting naar dierentuin GaiaZOO in Kerkrade! Gebruik hiervoor de code:Gaianva
Bestel hier je tickets >
 
Serie podcasts over jezelf zijn
De AWA-projectgroep Omgaan met autisme maakt podcasts. Boeiende gesprekken over jezelf (niet) zijn, vervreemding, lichaamsbewustzijn en wat de diagnose betekent voor je zelfbeeld. 
Luister hier! (scrol naar beneden in 1e uitklapveld) >
 
 
Zaterdag 11 februari Autismedag in Steenwijk 
NVA-Steenwijkerland bestaat 20 jaar! Daarom organiseren onze NVA-vrijwilligers een Autismedag. Woon jij in de omgeving? Kom dan vooral langs. Er zijn lezingen, een infomarkt en een autisme ervaringstent. Dit wil je niet missen!
Lees meer >
 
 
Gratis webinar
Op 8 maart geeft de Expertgroep Vrouwen en Autisme een webinar: 'De diagnose autisme... en nu?' Ben jij erbij?
Lees meer >
 
Komt een man bij de dokter...
Om de communicatie tussen huisarts en patiënt met autisme te verbeteren, is een handige flyer met tips ontwikkeld.
Download de flyer!
 
 

Persoonsgegevens wijzigen?

Klopt je e-mailadres nog? Wil je iets wijzigen in je persoonsgegevens?
Dit kan je heel gemakkelijk zelf aanpassen. Helemaal onderaan deze nieuwsbrief zie je het woordje 'mijn gegevens' staan. Klik hierop en pas je gegevens aan, indien nodig.

 
Hoe vind je deze nieuwsbrief?
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl