Interessante onderwerpen, nieuwtjes uit de regio Noord-Brabant en Zeeland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging van Autisme regio Noord-Brabant / Zeeland
  Lees online  |  Afmelden
Autinieuwsbrief
Beste lezer,
Als deze nieuwsbrief in de digitale brievenbus valt, staan we aan de vooravond van een van de grootste evenementen die in onze regio heeft plaats gevonden. En gelukkig verloopt het tot nu toe zeer vlotjes, echter achter de schermen is er al maandenlang hard gewerkt om deze avond tot een succes te laten verlopen. De volgende maand zullen we zeker een verslag doen van deze avond.

Maar dit is niet het enigste nieuws deze maand. Op 7 november gaan de deuren open van ons eerste vaste AIC in Zeeland. En wat zijn we hier trots op als bestuur zijnde. Toen wij een aantal jaar geleden gevraagd zijn om de regio Zeeland te ondersteunen, en niet veel later we een grote regio zijn geworden (NVA Noord-Brabant / Zeeland) hebben we ons als bestuur o.a. als doel gesteld om in het Zeeuwse land weer op diverse plaatsen AIC’s te openen. En nu is het eindelijk zo ver. AIC Goes is een feit. We hebben daar nu een aantal enthousiaste vrijwilligers die zich voorstellen in deze nieuwsbrief. Maar ambitieus als we zijn als bestuur, willen we natuurlijk meer AIC’s in Zeeland hebben. En ons volgende doel is om in 2023 nog een AIC te openen in Zeeland. We hebben natuurlijk al een plaats in gedachten, maar dat blijft voorlopig nog even ons geheim. Maar geen nieuw AIC en uitbreiding van de activiteiten en Zeeland en Noord Brabant zonder vrijwilligers. Dus lijkt het je leuk om een ons te komen ondersteunen, neem dan snel contact met ons op via secretaris@nva-nb.nl

Ook is er volgende maand in Eindhoven weer een ALB, de algemene leden borrel. De ALV hebben onze leden al ontvangen in de digitale brievenbus, maar we vinden het heel belangrijk als bestuur om in contact te komen met onze achterban, wat speelt er, en wat kunnen we betekenen voor jullie.

Daarnaast nog genoeg evenementen de komende periode , dus we hebben het gelukkig weer druk genoeg.
 
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief
Richard de Witte
secretaris NVA Noord-Brabant / Zeeland
 
Voor nieuwe leden uit de regio Noord-Brabant /Zeeland hebben we een speciale aanbieding.

Een dvd naar keuze bij een nieuw lidmaatschap.

Klik hier
 voor de  aanbieding.        AIC goes opent haar deuren op 7 november 

Eindelijk is het zo ver. AIC Goes is een feit. Na een lange voorbereiding gaat het eerste vaste AIC in Zeeland open.

Het AIC Goes zal starten met het organiseren van kosteloze inloopmomenten waarin iedereen die op enige wijze met autisme te maken heeft, binnen kan lopen voor advies of informatie. De vrijwilligers van AIC Goes hebben allen in hun eigen persoonlijk leven en/of werk met autisme te maken en weten uit eigen ervaring waarover zij spreken.

Elke 1e maandagavond (van 19:30 uur tot 21:00 uur) en elke 3e vrijdag ochtend (09:30 uur tot 11:30 uur) van de maand is het AIC geopend. Met uitzondering van vakanties en feestdagen.

Wij zijn te vinden in onderstaande locatie:

Wijkhuis de Spinne
Joseph Lunslaan 7
4463 CV Goes

Meer informatie over AIC Goes of NVA Noord-Brabant/Zeeland kijk op onze website www.nva-nb.nl

Dit jaar zijn wij geopend op de volgende dagen:
maandag avond 7 november ( 19:30 uur - 21:00 uur) Klik hier om de flyer te downloaden
vrijdagochtend 18 november ( 09:30 uur - 11:30 uur) Klik hier om de flyer te downloaden
vrijdagochtend 16 december (09:30 uur - 11:30 uur)  Klik hier om de flyer te downloaden

maak hier kennis met onze vrijwilligers >
 
 
                                Column Marianne

Nieuwe baan
Na een half jaar zoeken naar de perfecte baan, vele sollicitatiegesprekken, brieven en toch ook slapeloze nachten is er dan toch die nieuwe baan.

Het heeft veel voeten in aarde gehad maar het is toch gelukt. Eigenlijk op een moment waarop ik dacht, ik weet niet of ik nog wat leuks ga vinden. Iedereen bemoeide zich op een gegeven moment met mijn zoektocht, goedbedoelde adviezen, vacatures die door geappt werden etc. Wat me vooral stak is dat ik er niet echt bij hoorde, zonder betaald werk. Daar wilde ik heel graag van af, maar ik wilde wél een baan die bij me past én waarin ik mezelf kan zijn, plezier kan hebben en gewaardeerd wordt.
 
Die heb ik nu gevonden! Elke dag ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk toe, het is een kantoorbaan, veel achter de computer dus. Ik doe de administratie van een mechanisatiebedrijf. Het fijne is, dat ik die functie alleen uitvoer, dus kan ik het helemaal op mijn manier doen. In die zin heb ik mijn eigen structuur, volgorde en rust. Aan de andere kant zitten er veel uitdagingen in het bedrijf. Inmiddels heb ik al vele angsten overwonnen en ga ik steeds beter op het 'niet denken maar doen'.

Lees hier verder >
 
 
         AIC Roosendaal lotgenotencontact 11 november
Op 11 november 2022 organiseert AIC Roosendaal een lotgenotencontact voor vrouwen met autisme met
als gespreksthema “coping strategieën”.

Hoe ga je om met problemen en stress. Dat is voor iedereen anders en per situatie verschillend. Iedereen maakt gebruik van verschillende coping strategieën om met situaties om te gaan. Coping kan probleem gericht zijn door bijvoorbeeld het probleem op te lossen. Of emotiegericht, waarbij je de manier waarop je naar het probleem kijkt verandert. Bij mensen met autisme wordt vaak camouflage gebruikt als coping strategie, vooral bij vrouwen met autisme is dit het geval.
De gevolgen van camouflage zijn vaak groot. Uitputting, angst en depressie kunnen uiteindelijk leiden tot een autistic burnout.

Meer informatie in de flyer, klik hier om de flyer te downloaden.

Aanmelden kan via onderstaan de button.

Locatie:
Wijkhuis de Wieken
Gezellelaan 45
4707 CC Roosendaal

Tijden: Deuren open om: 9:15 uur
Aanvang: 9:30 uur en Einde: 11:30 uur
Uiterste inschrijfdatum: 10 november 2022 16:00 uur       filmclub schijndel 'the reason i jump' 22 november

Op 22 november wordt in het filmhuis in Schijndel de film “the reason I jump"

vertoond. De film gaat over 4 jonge mensen met autisme en geeft een bijzondere kijk op het leven van iemand met autisme.

De NVA Noord-Brabant / Zeeland zal op die avond aanwezig zijn met een informatiestand. 

Aanmelden kan via onderstaande button.


klik hier om de trailer te bekijken >
 
 
                  AIC Eindhoven evenementen november

Inloopmoment op woensdag 2 november 2022
  van 09:30 tot 11:30 uur


Kom een praatje maken met onze vrijwilligers, aanmelden niet nodig.

Wijkcentrum De Dommel
1e etage: Cavalliruimte
Bennekelstraat 131
5654 DD EindhovenThema-avond de weg naar herstel 7 november 2022
‘In mei 2015 gebeurde het onvoorstelbare: onze sportieve 14-jarige zoon, een goede 2VWO leerling op een reguliere school, blokkeerde volledig, kon niet meer communiceren en had extreme angst. Lichamelijk was hij volgens de artsen gezond. Diagnose: autisme (Asperger). Na meer dan een jaar begeleiding te hebben gehad via jeugdpsychiatrie, werd hij voor scholing afgeschreven: ”jullie zoon zal nooit meer iets leren”. Daar sta je dan, samen met je zoon, in een uitzichtloze situatie.

Meer info in de flyer, klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande button
lotgenotencontact voor mensen met autisme 9 november 2022

Op woensdag 9 november van 9:30 tot 11.30 uur organiseert AIC Eindhoven een lotgenotenbijeenkomst voor mensen die (kenmerken van) autisme hebben.
Tijdens deze bijeenkomst kunnen ervaringen uitgewisseld worden en vragen gesteld.
Ook kan het fijn zijn om herkenning en een luisterend oor te vinden bij elkaar.
Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers begeleiden de bijeenkomst.
De koffie en thee staan natuurlijk voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Meer info in de flyer, klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande button

 

AIC Eindhoven lotgenotencontact ouders 14 november 2022
Op maandagavond 14 november organiseert AIC Eindhoven een lotgenotencontact voor ouders van kinderen met autisme in de leeftijd van ongeveer 12 -20 jaar.
Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie.
Ook het naar school gaan kan lastig zijn. Hoe ga je daarmee om? Welke uitdagingen kom je tegen?
Hoe vind je de balans tussen de opvoeding van een kind met en een kind zonder autisme? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf? En hoe kun je je kind zo goed mogelijk begeleiden richting volwassenheid? Met elkaar gaan we hierover in gesprek. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen, herkenning te vinden
bij elkaar en tips uit te wisselen.

Meer info in de flyer, klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande buttonAIC Eindhoven thema-ochtend Mind my mind 16 november 2022
Mind My Mind is een korte film die laat zien wat er gebeurt in het hoofd van iemand met autisme. Hoe komen indrukken binnen en hoe worden complexe sociale situaties zoals boosheid en verliefdheid verwerkt?
De korte film brengt het verhaal van Chris, een man met autisme, en het mannetje in zijn hoofd. Samen worden ze geconfronteerd met de sociale en emotionele uitdagingen van het leven waarin ze zich staande proberen te houden. 'Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij.

Meer info in de flyer,
klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande buttonInloopmoment op maandag 21 november 2022

van 19:30 tot 21:00 uur

Kom een praatje maken met onze vrijwilligers, aanmelden niet nodig.

Locatie
Wijkcentrum De Dommel
1e etage: Cavalliruimte
Bennekelstraat 131
5654 DD Eindhoven

                   gleveris probeer projecten autisme

                 

Het 10e FringeL Festival:
FEESTMUZIEK met medewerking van het barOKorkest en KamerOsso
 
Voortbordurend op het succes van 9 geslaagde FringeL Festivals, waar de meeste muzikanten solo optraden, vond Stichting Gleveris het tijd voor het formeren van een orkest door en voor mensen met autisme: het barOKorkest. Samen met kamerorkest KamerOsso o.l.v. dirigent Jeroen Geurts kunnen de talentvolle muzikanten van het jaarlijkse FringeL Festival hierin ervaren hoe leerzaam en plezierig samen muziek maken is. Het barOKorkest is ook bedoeld om door te stromen naar reguliere orkesten.
 
De première van het barOKorkest (het orkest waarin autisme en barok- t/m barmuziekhelemaal oké zijn) is op zondag 20 november tijdens de 10e editie van het FringeL Festival in Muzelinck Oss. Het programma ‘Feestmuziek’ biedt zowel klassiek als modern, zowel solo als ensemble met zang, gitaar, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, (alt)viool, cello, toetsen, harp. Met o.a. gearrangeerde werken van Henri Purcell, Johann Sebastian Bach en Georg Friedrich Händel, maar ook als feestelijke finale een paar levensliederen zoals La Piccinina (O, Kleine Herdersjongen).

Klik hier om de flyer te downloaden

lees hier verder
 
                  AIC Tilburg evenementen november

Inloopmomenten op 4 november 2022
  van 09:30 tot 11:30 uur


Kom een praatje maken met onze vrijwilligers, aanmelden niet nodig.

MFA de Symfonie
Eilenbergstraat 250
5011 EC Tilburg


AIC Tilburg lotgenotencontactochtend 11 november 2022
Op vrijdagmorgen 11 november 2022 is er van 10.00 tot 11.30 uur een lotgenotenbijeenkomst voor iedereen die zelf kenmerken van autisme heeft of iemand kent met kenmerken van autisme.
Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen uitgewisseld en vragen gesteld.
Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer info in de flyer, klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande button
AIC Tilburg avond lotgenotencontact 16 november

Op woensdagavond 16 november is er van 19.30 tot 21.00 uur een lotgenotenbijeenkomst voor iedereen die zelf kenmerken van autisme heeft of iemand kent met kenmerken van autisme.
De avond wordt begeleid door onze ervaringsdeskundige vrijwilligers.
Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen uitgewisseld en vragen gesteld.
Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer info in de flyer, klik hier om deze te downloaden
Aanmelden kan via onderstaande button

 


               SMWO START TRAINING 'EEN HELD MET JE GELD'
Opbouwwerker SMWO | Wij zijn Goes Soms is het lastig om goed uit te komen met je geld. Want hoe zorg je dat je genoeg geld hebt om je rekeningen te betalen, hoe spaar je voor leuke dingen? En hoe voorkom je dat je schulden krijgt? Schieten deze vragen ook wel eens door je hoofd? Misschien is deze training dan iets voor jou!
 
In november 2022 start bij SMWO de training ‘Een Held met je Geld!’.                         
In deze training leer je hoe je kunt rondkomen met je geld, hoe je financieel weerbaar kunt worden, krijg je overzicht over je inkomsten en uitgaven, leer je omgaan met je post en met reclames. En je leert welke toeslagen er zijn en welke verzekeringen je moet hebben.
 
Voor wie:  Volwassenen vanaf 18 jaar die speciaal onderwijs volgen of hebben gevolgd.
Praktische informatie:
Startdatum: donderdag 3 november 2022                        Tijd: 11:00 – 12:30     

Locatie: SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12, Goes
Aantal bijeenkomsten: 8


Aanmelden of informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of
0113 277111.      

Na aanmelding volgt een korte intake. N.B. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden.
De training start enkel bij voldoende deelnemers.

              AIC terneuzen lotgenotencontact 11 november
Op 10 november van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een lotgenoten bijeenkomst voor iedereen die zelf kenmerken van autisme heeft. Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen uitgewisseld en kunnen er vragen worden gesteld. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

We willen je vragen om je op te geven als je wilt komen, zo weten wij hoeveel mensen er belangstelling hebben voor het lotgenotencontact. Er is plaats voor 10 personen.

Meer informatie in de flyer, klik hier om de flyer te downloaden.

Aanmelden kan via onderstaan de button.  autisme steunpunt Workshop Autisme Belevingscircuit
Autismesteunpunt Het Autisme Belevings Circuit laat je door verschillende oefeningen meemaken hoe het kan zijn om met autisme te leven. Probeer je eens een voorstelling te maken van wat het betekent om een autismespectrumstoornis te hebben. Je kunt erover lezen en leren, gesprekken voeren, maar ervaren is een andere manier.
 
Deze workshop is een actief en zeer toegankelijk dagdeel vol ervaringen. Het Autisme Belevings Circuit bestaat uit een aantal opdrachten en werkvormen die je gaat uitvoeren. Er zijn doe-opdrachten en zintuigelijke ervaringen. Eén van onze medewerkers leidt je door het circuit heen en er is ruimte voor het delen van ervaringen. Ook worden diverse tips gegeven over autismevriendelijkheid.
 
Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, voel nu zelf wat je misschien al ooit gelezen hebt. Via negen opdrachten brengt dit Autisme Belevings Circuit je in de gevoelswereld van autisme.
 
Datum: Maandag 16 januari 2023
 
Tijd: 19:00. Inloop vanaf 18:45
Einde workshop om 21:30 uur, napraten kan tot uiterlijk 21:45 Uur
 
Locatie:
MBS Eindhoven, Venetiëstraat 43, Eindhoven (gratis parkeren).
Kosten: €50,-  (inclusief certificaat, koffie en thee).
 
De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.
Aanmelden kan via onderstaan de button.
 
Team Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant
www.autismesteunpunt.nl        aic bergen op zoom lotgenoten contact 4 november
Op 4 november 2022 organiseert AIC Bergen op Zoom een lotgenotencontact ochtend voor ouders van kinderen met autisme van alle leeftijden.


Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie.
Hoe ga je daarmee om? Hoe verloopt de communicatie? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe vind je de balans tussen de opvoeding van een kind met en een kind zonder autisme? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf?

Meer informatie in de flyer, klik hier om de flyer te downloaden

Aanmelden kan via onderstaande button.

Locatie:
de Wittenhorst
Lindelaantje 1
4661 JK Halsteren

Deuren open om: 9:45 uur
Aanvang 10:00 uur
Eindtijd 12:00 uur

Uiterste inschrijfdatum: 3 november 2022 16:00 uur
Aanmelden alleen mogelijk via de website i.v.m. de juist registratie van de aanmeldingen.                               De kempen specialsZondag 6 november 2022 van 13.30 - 16.00 uur
          
Chillbijeenkomst: bordspellen spelen
d'n Achterum, Voortseweg 9 in Eersel


 
Zondag 20 november 2022 van 13.30 - 16.00 uur         
Activiteit: Poolen. 
Aanmelden kan binnenkort via: 
www.dekempenspecials.nl
 
Zondag 27 november 2022 van 13.30 - 16.00 uur         
Chillbijeenkomst: Sintviering met bingo!
d'n Achterum, Voortseweg 9 in Eersel

Aanmelden kan binnenkort via: www.dekempenspecials.nl

Zondag 18 december 2022 (tijd nog niet bekend)        
Activiteit: Bowlen en eten.

Aanmelden kan binnenkort via: www.dekempenspecials.nl

         AIC Middelburg lotgenotencontact 16 november
Op 16 november van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een lotgenoten bijeenkomst voor iedereen die zelf kenmerken van autisme heeft. Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen uitgewisseld en kunnen er vragen worden gesteld. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

We willen je vragen om je op te geven als je wilt komen, zo weten wij hoeveel mensen er belangstelling hebben voor het lotgenotencontact. Er is plaats voor 10 personen.

Meer informatie in de flyer, klik hier om de flyer te downloaden.

Aanmelden kan via onderstaan de button.   thema-avond AIc de Kempen locatie bladel 9 november
Autisme en Depressie
Naar schatting krijgt de helt van alle mensen met autisme ooit te maken met een depressie. Hoe komt dit en wat is dan eigenlijk een depressie? Welke factoren spelen hierbij een rol? En misschien nog wel belangrijker…hoe hier mee om te gaan?
Staat de depressie op de voorgrond of het autisme?

Bij deze en andere vragen zullen we stilstaan met Mevr Corinne Vlamings, zij is als kinder-en jeugdpsychiater werkzaam bij GGzE.

Klik hier om de flyer te downloaden Corinne Vlamings
Opgeven kan via onderstaande button

Locatie:
Cultureel Centrum Den Herd
Emmaplein 4
5531 HM Bladel

Deuren open om: 19:00 uur
Aanvang 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur

Kosten: 5 euro voor niet leden (NVA leden gratis)
Uiterste inschrijfdatum: 4 november 2022 16:00 uur                              vrijwilligers gezocht
Onze mooie regio wordt steeds groter, zoals eerder in deze nieuw sbrief vermeld, gaan we op 7 november weer een nieuw AIC openen, in Goes, en de planning is dat we in 2023 ergens nog een nieuw AIC gaan openen. Maar waar we dat gaan doen, blijft nog even een verrassing. Maar om alles goed en gesmeerd te laten verlopen zijn we op zoek naar JOU!!!!!

Heb jij een paar uurtjes tijd in de maand, en je bent woonachtig in de regio Noord-Brabant of Zeeland. Neem dan snel contact met ons op met een AIC bij jou in de buurt, of met onze secretaris, via secretaris@nva-nb.nl

HOREN WE SNEL IETS VAN JE, WANT ER IS GEEN MOOIER WERK DAN VRIJWILLIGERS WERK, ZEKER BIJ DE NVA REGIO NOORD-BRABANT-ZEELAND. DAAR ZORGEN WE GOED VOOR ONZE VRIJWILLIGERS.

        Algemene leden borrel regio eindhoven 9 november
Op 9 november van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een Algemene Leden Borrel voor de regio Midden en
Oost Brabant.

Tijdens deze bijeenkomst voor NVA leden van de regio Midden en Oost Brabant gaat het bestuur van de regio NVA Noord-Brabant / Zeeland met de leden in gesprek. Welke behoefte is er in de regio, en waar kan het bestuur hier in voorzien. Na een korte voorstelling van het bestuur gaan we samen met elkaar in gesprek, om te zien wat er leeft in de regio. En hoe kan dat beter door samen met elkaar in gesprek te gaan in een ongedwongen sfeer om zo samen van gedachte te wisselen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee of ander drankje.

Tijdens deze bijeenkomst zullen er géén cijfers e.d. worden besproken, daar is onze ALV voor in het najaar.
Helaas is het niet mogelijk om op individuele vragen in te gaan deze avond.
Vragen over deze avond? Neem dan contact op met onze secretaris via de mail: secretaris@nva-nb.nl

Aanmelden kan via onderstaande button.

Locatie:
Wijkcentrum Unitas
Vlokhovenseweg 49
5625 WV Eindhoven

Deuren open om: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Eindtijd: 21:30 uur

Uiterste inschrijfdatum: 8 november 2022 16:00 uur
Aanmelden alleen mogelijk via de website i.v.m. de juist registratie van de aanmeldingen.              Verslag AUtismemarkt met aic roosendaal
Op 16 oktober jl. waren vrijwilligers van AIC Roosendaal aanwezig op de Autismemarkt Roosendaal, die werd georganiseerd door MEE in ’t Dijksteeke.


Wij hadden die dag een goede aanloop van mensen en hebben veel gesprekken gevoerd. Die varieerden van informatievoorziening, m.n. mensen die ons nog niet kenden hebben wij uitgelegd wat voor werk wij doen. Verder hebben wij bekenden gesproken en oude contacten aangehaald en hernieuwd.

Het was voor ons een goede dag met zoveel aanloop en gesprekken en het doet ons goed mensen blij te maken met de nodige informatie. Wij verwachten dan ook zeker nieuwe gezichten te gaan zien tijdens onze lotgenotencontacten en thema-ochtenden.

Groeten,
Rosemarie en Carolien


 
Website  |   Contact  |  Doorsturen
 
|  Mijn gegevens   |   Aanmelden  |  Afmelden
 
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler