Stem je mee op Iris?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Autisme Jonge Kind | Nieuwsbrief | Extra nieuwsbrief januari 2022
  Lees online  |  Afmelden
AJK
AJK nieuwsbrief
Beste ,
Allereerst de beste wensen voor een mooi 2022. Er staan dit jaar weer verschillende activiteiten op het programma. Zo hopen wij dat kinderen met (een vermoeden van) autisme en hun ouders op tijd de juiste hulp krijgen. In een volgende nieuwsbrief lees je daar meer over. 

In deze EXTRA nieuwsbrief vraag ik je in het bijzonder aandacht voor het volgende: Iris Servatius-Oosterling, initiatiefnemer van ons netwerk, is genomineerd voor de VROEG-jaarprijs 2022, georganiseerd door Vakblad Vroeg. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor de zorg voor het jonge kind. Wij zijn ontzettend trots op deze nominatie (en vooral op Iris!). In deze korte nieuwsbrief lees je meer over de motivatie van de jury om Iris te nomineren en hoe je kunt stemmen.

Hartelijke groet,
Ineke Renée
Coördinator Landelijk Expertisenetwerk Autisme Jonge Kind

NB. Het AJK is sinds kort actief op LinkedIn. Wij stellen het erg op prijs als je het bericht over de nominatie ook in jouw netwerk wilt delen!
 
Iris Servatius-Oosterling (AJK) genomineerd voor de VROEG-prijs
UWLOGO
De jury zegt over Iris: β€œDat Iris het netwerk Autisme Jonge kind heeft opgezet en inmiddels tot een succes heeft gemaakt, maakt haar een pionier op dit gebied. Wat ons aanspreekt is dat er via het netwerk ruimte is om verbinding te maken met ouders en kinderen zonder dat per se een diagnose nodig is, die immers ook beperkend kan werken. Maar ook dat er vanuit het netwerk scholing wordt gegeven aan al die professionals die met jonge kinderen werken.

Wij nomineren Iris voor haar vernieuwende initiatief waardoor veel kinderen – waarbij ouders zorgen hebben over hun ontwikkeling – in een vroeg stadium worden geholpen. Hierdoor wordt vroegsignalering en vroegbehandeling op een niet stigmatiserende wijze in de praktijk gebracht.”
STEMmen >
 
UWLOGO
 
 
Website  |   Contact
 
|  Mijn gegevens   |   Aanmelden  |  Afmelden
 
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler