Kom je ook naar onze Auti-Doe-Dagen?
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 23 juli 2021
We gaan er even tussenuit!
 
We zijn al volop bezig met de organisatie van ons online congres op vrijdag 26 november. Het wordt een interessant programma met als thema Grenzen.
Ook staan er vanaf september weer een aantal Auti-Doe-Dagen op de agenda.
Maar eerst gaan we even bijtanken in de zomervakantie. Ons kantoor in De Bilt is daarom tot 23 augustus gesloten. We wensen iedereen een fijne zomer! 
 
Kom naar de Auti-Doe-Dag
Op 4 september gaan we wandelen in de Oostvaardersplassen. Op 18 september kun je naar dierenpark Zie-Zoo en op 2 oktober naar Duinrell.
Lees meer >
 
 
 
Je eigen hond als hulphond
Veel gezinnen hebben geen echte buddyhond autisme nodig, maar hebben al baat bij een goed getrainde huishond. Daarom is er de PAWS-cursus. Autisme TV maakte er een reportage over.
Bekijk de reportage >
 
Op zaterdag 11 september vindt de jaarlijkse dag voor onze vrijwilligers plaats. De inhoud is nog even een verrassing, maar we willen alle vrijwilligers van de NVA vragen deze dag alvast in de agenda te reserveren. Jullie ontvangen binnenkort de uitnodiging!
Ook deel uitmaken van ons geweldige vrijwilligers-team? Meld je dan aan via charlotte.meynen@autisme.nl
Lees meer >
 
Heeft je partner autisme?
Dan heb je misschien wel eens behoefte aan een luisterend oor. Onze vrijwilligster Roelie Struijk heeft hier jarenlange ervaring mee. Zij is bereikbaar via  06-12955411 of roja.struijk@planet.nl
Lees meer >
 
 
 
Marc Evers naar Tokio
De Olympische Spelen zijn al begonnen. De Paralympics starten op 24 augustus. Wij interviewden NVA-ambassadeur Marc Evers over zijn kansen.
Bekijk de reportage
 
 
Fiets4daagse
doneert aan
AutismeFonds
Tijdens de Utrechtse Fiets4daagse staat elke dag een thema centraal. Je kunt kiezen uit 25, 40 of 60 km. En dit jaar is het AutismeFonds het goede doel!
Lees meer >
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl