Volop (online) activiteiten in het hele land!
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 26 maart 2021
 
Je ontvangt deze extra nieuwsbrief omdat morgen de Autismeweek start. Die organiseren we elk jaar rond 2 april, Wereld Autisme Dag. Nieuw dit jaar is het NAR-symposium, waarmee we de Autismeweek beginnen. Niemand minder dan Erik Scherder opent het online symposium, waarna NAR-onderzoekers Sander Begeer, Anke Scheeren en Tinca Polderman ook vertellen over autisme en beweging.
We eindigen de week met de finish van de sponsorfietstocht, waarmee we aandacht vragen voor autisme in de samenleving. Veel plezier tijdens de vele (online) activiteiten komende week!
 
Doe mee aan onderzoek
We beginnen de Autismeweek zaterdag met het NAR-symposium. Daarin vertelt Sander Begeer onder meer over een belangrijk onderzoek dat het NAR momenteel uitvoert in opdracht van het ministerie van VWS.
Lees meer >
 
 
 
Wie zijn de winnaars?
We zijn overstelpt met reacties! Maandag maken we bekend wie de winnaars zijn van de Autismevriendelijkheids- prijzen 2021.
Lees meer >
 
Dinsdag lanceren wij het nieuwe NVA Autisme Kennisplatform. In dit platform werkt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) samen met belangrijke Nederlandse kennispartners op het gebied van autisme. Uiteindelijk wil de NVA dé plek worden waar (wetenschappelijke) kennis over autisme is te vinden voor een groot publiek.
Lees meer >
 
NVA-ambassadeur Marc Evers...
opent woensdag samen met Brunel de beurs, ter viering van Wereld Autisme Dag op 2 april (Goede vrijdag).  
Lees meer >
 
 
 
NVA lanceert Expertgroep Autisme en vrouwen
Op 31 maart starten we met de Expertgroep Autisme en Vrouwen. Belangrijkste doel? Het delen van (ervarings-) kennis over autisme bij vrouwen, zowel binnen als buiten de NVA. 
Lees meer >
 
Steun onze fietsers!
Donderdag stappen zo'n 65 deelnemers op de fiets in Friesland, om zondag te finishen in Limburg. Met als doel geld in te zamelen voor het AutismeFonds. Wij wensen hen veel succes!
Lees meer >
 
 
Er zijn in de Autismeweek volop activiteiten in het hele land. Naast online lezingen, films of workshops zijn er ook diverse themawandelingen of kleinschalige fysieke bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten op www.autismeweek.nl
Lees meer >
 
Gamen voor het goede doel
Vrijdag organiseert Dynasty e-sports een charity livestream om meer awareness voor autisme te creëren. En om geld in te zamelen voor het AutismeFonds!
Lees meer >
 
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl