Nomineer jouw kandidaten voor de Autismevriendelijkheidsprijzen!
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 5 maart 2021

Nog maar een paar weken en dan start de Autismeweek, met meer (online) activiteiten dan ooit. Zo zetten onze deelnemers aan de sponsorfietstocht autisme letterlijk op de kaart. En geven VU-onderzoekers boeiende lezingen tijdens het NAR-symposium op 27 maart. Oud-wereldkampioen judo en tv-presentator Dennis van der Geest knikkerde gisteravond 5000 euro bij elkaar voor het AutismeFonds. Daarmee kunnen we weer leuke Auti-Doe-Dagen organiseren! 

Heb je de vernieuwde website van het AutismeFonds trouwens al gezien? Ook de website van de Autismeweek is in een nieuw jasje gestoken. Organiseer je een activiteit in de Autismeweek? Meld 'm dan aan op autismeweek.nl 

 
Wie is de beste thuisleerkracht?
Een bijzonder jaar vraagt om een nieuwe categorie: wie is de beste thuis-leerkracht? Nomineer hem of haar voor een Autismevriendelijkheidsprijs!
Lees meer >
 
 
 
Heb jij al een kaartje?
Hebben sportende kinderen betere sociale vaardigheden? En welke rol speelt motoriek bij het stellen van een diagnose? Deze vragen (en meer) komen aan bod in het online NAR-symposium.
Lees meer >
 
Wat een kanjers!
Elke deelnemer aan onze sponsorfietstocht heeft zijn of haar eigen reden om op de fiets te stappen. Lees hun hartverwarmende verhalen (doorscrollen tot onderaan)
Lees meer >
 
 
 
Expertgroep autisme en verstandelijke beperking
Heb jij verstand van deze specifieke doelgroep? En heb je kennis op het gebied van zorg, wonen of wetgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lees meer >
 
Het spel en de knikkers
Oud-judoka Dennis van der Geest knikkerde 5000 euro bijeen voor het AutismeFonds. Daarmee kunnen we een leuke Auti-Doe-Dag organiseren!
Lees meer >
 
 
 
Oproep: deel je verhaal
Wil jij met jouw verhaal in Autisme Magazine? Wij zoeken mensen van alle leeftijden die geïnterviewd willen worden.
Lees meer >
 
 
Uitzendingen komende tijd
Een podcast over boeken, een reportage over Jelle's Marble Runs, een studio-uitzending over vroegdiagnostiek en beelden uit de sponsorfietstocht door Nederland.
Hou de website in de gaten! >
 
Eindexamenkandidaten uit het voortgezet speciaal onderwijs zijn dit jaar opnieuw vergeten. De voorgestelde versoepelingen in verband met de coronacrisis bieden voor hen nauwelijks soelaas. De Nederlandse Vereniging voor Autisme roept de minister en de Tweede Kamer op om dit zo snel mogelijk snel te herstellen. Zo kan worden voorkomen dat juist de meest kwetsbare leerlingen wederom de zwaarste examens moeten afleggen. 
Lees meer >
 
ADVERTENTIE
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl