Camoufleren is schadelijker dan gedacht, blijkt uit onderzoek. Vooral voor vrouwen.
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 5 februari 2021
We krijgen veel vragen over mantelzorg en de avondklok. Dit weekend beslist het kabinet over een eventuele verlenging. Wij hebben alvast wat informatie op een rijtje gezet. In het NVA-Forum kun je je ervaringen delen met anderen. 
Nu we het toch over politiek hebben: in Den Haag hebben ze naar ons geluisterd! Afgelopen week heeft de Tweede Kamer een paar belangrijke moties aangenomen die VSO-leerlingen steunen.
En we kunnen weer uitkijken naar leuke uitstapjes, want we zijn druk bezig met het organiseren van Auti-Doe-Dagen, waarbij we natuurlijk rekening houden met de Coronamaatregelen. We houden je op de hoogte!
 
 
Steun jij onze fietsers?
Onze directeur Karol Henke is al volop aan het trainen voor de fietstocht in de Autismeweek. Steun jij hem en de andere deelnemers met een sponsorbijdrage? (naar beneden scrollen) Zelf meefietsen is natuurlijk ook een mooi avontuur!
Lees meer >
 
 
Organiseer jij activiteiten voor mensen met autisme?
Dan wil je misschien meedoen aan onderzoek van het Nederlands Autisme Register naar vrijetijdsactiviteiten?
Lees meer >
 
De Tweede Kamer heeft een aantal belangrijke moties aangenomen die de gevolgen van de coronacrisis voor leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs moeten verzachten. De NVA had hier in een brief aan de Kamerleden op aangedrongen.
Lees meer >
 
 
Wat is het beste voor mijn kind?
In de live-uitzending van Autisme TV van 17 februari staat het jonge kind centraal. Praat mee via de chat!
Lees meer >
 
Was jij erbij in Duinrell?
Was jij bij de Auti-Doe-Dag en sta jij op de foto? Laat ons weten of we die mogen gebruiken op de website van het AutismeFonds. Als dank ontvang je natuurlijk de foto! Mail ons even om welke foto het gaat.
Bekijk de foto's >
 
 
 
We zoeken versterking!
Lijkt het je leuk om anderen te helpen met jouw ervaring? Voor onze Informatie- en advieslijn zoeken we mensen die goed kunnen luisteren.
Lees meer >
 
Camoufleer jij je autisme wel eens, in de hoop er zo bijvoorbeeld 'meer bij te horen'? Doen alsof je geen autisme hebt is veel minder onschuldig dan lange tijd werd gedacht, blijkt uit onderzoek. Zeker voor vrouwen met autisme!
Lees meer >
 
ADVERTENTIE
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl