NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief
8 januari 2021
Een gelukkig 2021!
 
De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021! Ondanks de coronacrisis gaat de NVA ook in 2021 zoveel mogelijk door met haar vertrouwde activiteiten - waar nodig uiteraard in aanpaste vorm. Denk bijvoorbeeld aan de Autismeweek, de Auti-Doe-Dagen, het Autisme Magazine en het NVA AutismeCongres. En dankzij twee prachtige nieuwe initiatieven houden we nu nóg makkelijker contact: het digitale NVA Forum en NVA AutismeTV.

Ook onze regionale NVA-afdelingen doen hun uiterste best om aangepaste activiteiten te organiseren voor mensen met autisme en hun naasten. Wij blijven als NVA dus in beweging! Ook letterlijk want tijdens de Autismeweek 2021 organiseren we een sponsorfietstocht van Friesland naar Limburg. Fiets je mee? Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.
 
500km voor Autisme
Fiets ook mee en zet zo autisme op de kaart!  Of steun onze deelnemers met een financiële bijdrage. 
Lees meer >
 
 
 
NVA-ambassadeur Elijah wint debatprijs!
Onze ambassadeur Elijah Delsink (17) is uitgeroepen tot winnaar van de CICERO Jaarprijs 2020 van Dé Nederlandse Debatclub. 
Lees meer >
 
Mensen met autisme hebben geen humor
De NVA zet bekende fabels over autisme op een rij en legt uit hoe het écht zit.
Lees meer >
 
 
 
Nieuwe mensen ontmoeten...
...is tijdens deze coronacrisis een hele uitdaging. Gelukkig kan dit ook digitaal dankzij ons NVA Forum.
Lees meer >
 
Advertentie
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl