Ontdek onze nieuwe manier om ervaringen met elkaar te delen!
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 6 november 2020
Wat een ervaring was het vorige week, bij ons eerste online congres! Veel tijd om bij te komen is er niet, want deze week stond de hoorzitting over het functioneren van het CBR op de agenda. En op 16 november evalueert de politiek zes jaar Passend Onderwijs. Op beide dossiers voorzien we de Kamerleden van ons NVA-statement. Ook de kersverse Expertgroep Autisme & Onderwijs zet zich in om het onderwijs autismevriendelijker te maken.
Verder kunnen we via prachtige foto's terugkijken op twee gezellige Auti-Doe-Dagen. En nu fysieke bijeenkomsten even niet mogelijk zijn, organiseren we digitale gespreksavonden. Of wat denk je van het NVA-Forum? Daar kun je nieuwe vrienden maken en praten met mensen die precies snappen waar jij het over hebt. Kortom, we houden contact!
 
Maak nieuwe vrienden
Tijdens ons congres is het NVA-Forum gelanceerd. Een nieuwe manier om ervaringen met elkaar te delen.
Lees meer >
 
 
 
Hoe vond jij ons congres?
Hoe is het eerste online NVA-congres jou bevallen? Laat het ons weten in deze enquȇte!
Lees meer >
 
Even voorstellen 
In onze nieuwe Expertgroep Autisme & Onderwijs zijn alle onderwijssoorten vertegenwoordigd. Regulier én speciaal, van Praktijkonderwijs tot Universiteit. Maak kennis met de leden!
Lees meer >
 
 
Hoorzitting CBR
Maandag was er een openbare hoorzitting over het functioneren van het CBR. De NVA stuurde de parlementaire commissie een position paper. Het CDA heeft zich in haar verkiezingsprogramma al uitgesproken tegen onnodige rijbewijskeuringen.
Lees meer >
 
 
 
Wel of niet naar Wajong 2010?
De termijn om over te stappen van de oude Wajong naar Wajong 2010 is verlengd naar 30 november 2020. Kijk hier of dat gunstig is voor jou.
Lees meer >
 
 
Prikkelarm dagje Duinrell
Ondanks een paar buien genoten honderden bezoekers van een gemoedelijk dagje Duinrell. Bekijk de fotopagina van deze Auti-Doe-Dag.
Bekijk de foto's >
 
Auti-Doe-Dag bij Zie-Zoo
De eerste Auti-Doe-Dag bij zorgdierentuin Zie-Zoo was voor herhaling vatbaar!
Bekijk de foto's >
 
 
In deze tijd van Corona ligt eenzaamheid op de loer. En dan is het belangrijk dat je met anderen kunt praten over wat jou bezighoudt en waar jij tegenaan loopt. Of het nou gaat over relaties, school of werk. Aangezien we momenteel niet lijfelijk bij elkaar kunnen zijn, biedt de NVA overal de mogelijkheid om digitaal met elkaar te praten. Voor elke groep is er één dag in de maand beschikbaar. Zo is er in Rotterdam net een groep voor jonge vrouwen met autisme gestart. Kijk voor het aanbod in jouw regio op onze website!
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl