Alles over het NVA AutismeCongres ONLINE!
NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 16 oktober 2020
Koop nú je kaartje en doe mee!
 
Nog twee weken en dan schrijven we samen geschiedenis! Op vrijdag 30 oktober vindt ons eerste online congres plaats. Met interessante sprekers, cabaret, film en muziek maken we er een leuke dag van. Koop je kaartje vóór 26 oktober, want dan kunnen we je nog per post een belevingspakketje sturen. Gezellig als je erbij bent!
Mocht je op 30 oktober geen tijd hebben: het hele congres is nog tot en met zondagavond 1 november terug te kijken! (voor mensen die een kaartje hebben) 
 
 
Zo vader, zo zoon?
Erik Jan Harmens weet sinds kort dat hij autisme heeft. Zijn zoon Julian wist het al jong. Zij praten over voor- en nadelen van een vroege of late diagnose. En zij dragen eigen gedichten voor.
Lees meer >
 
Vind je weg met autisme
Hoe help je jongeren met autisme hun eigen weg te vinden?  In dit webinar geeft Suzanne Agterberg  ‘wegwijzers’  aan ouders. 
Lees meer >
 
 
 
Ben je autist? Of heb je autisme?
Anke Scheeren is onderzoeker bij de VU en verbonden aan het NAR. In dit webinar vertelt ze over haar onderzoek naar stigma, beeldvorming en taalgebruik rond autisme.
Lees meer >
 
Muziek in alle genres
We beginnen en eindigen de dag met muziek. Van klassiek tot rock en van singer-songwriter tot dance: zo blijf je kijken!
Lees meer >
 
 
PRIMEUR: NVA-FORUM
Als NVA hebben we gezocht naar manieren om, ondanks de Coronamaatregelen, met elkaar in contact te blijven. Daarom zijn we trots en blij dat we tijdens het online congres het NVA-Forum kunnen lanceren. Meer daarover vertellen we je op 30 oktober om 12.00 uur. Zien we je daar?
 
 
Lekker thuis naar de film
De makers van Intouchables maakten een film over school drop-outs die jongeren met autisme opvangen. Met vooraf een gesprek over de situatie in Nederland!
Lees meer >
 
Vroeger stil, nu entertainer
Tot zijn 16e sprak Jeffrey nauwelijks. Nu is hij entertainer én wereldrecordhouder dobbelstenen stapelen. Dat willen we zien!
Lees meer >
 
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl