NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
Nieuwsbrief 2 oktober 2020
NVA AutismeCongres op vrijdag 30 oktober!
 
Niets is meer hoe het was. Toch is het, ondanks Corona, gewoon tijd voor ons jaarlijkse congres. Alleen is het NVA AutismeCongres in 2020 digitaal. Met dezelfde vertrouwde elementen, maar dan online.
Zo zijn er interactieve webinars en interviews, onder meer met Annelies Spek, Wouter Staal en ervaringsdeskundigen. Over onderwerpen als prikkelverwerking, stress op het werk, Corona en eetproblemen. We sluiten de dag gezamenlijk af met de film Hors Normes, met inleiding vooraf door de Expertgroep Autisme & VB.
Het wordt een dag om elkaar online te ontmoeten. Samen maken we er iets moois van! Doe je mee? Bekijk het programma
 
 
Webinar Annelies Spek
Wat weten we inmiddels wél over vrouwen met autisme? Annelies Spek geeft tijdens het online congres antwoord op die vraag. 
Lees meer >
 
Hij is weer bijna uit!
Volgende week ligt 'ie op je mat: het nieuwe magazine. Wacht even met het openscheuren van de verpakking! Op het plastic omhulsel staat je lidmaatschapsnummer. Dat heb je nodig om korting te krijgen, bijvoorbeeld op ons congres. 
Lees meer >
 
 
Ben jij er online bij?
Op zaterdag 3 oktober houden we voor onze leden een Algemene Leden Vergadering. Kom je ook? 
Lees meer >
 
 
 
Wat helpt tegen pesten?
Hoe kunnen reguliere scholen veiliger worden voor kinderen met autisme? Expert Carolien Roeffe over pesten.
Lees meer >
 
ADVERTENTIE
 
 ADVERTENTIE
 
ADVERTENTIE
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Deze e-mail is verzonden met Spotler.
Spotler
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl