NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 6 maart 2020
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Autismeweek 2020. Er is in het hele land van alles te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van het NAR-symposium op zaterdag 28 maart? Met bekende sprekers als Erik Scherder en Aaltje van Zweden. De eerste 200 NVA-leden die zich aanmelden kunnen gratis naar de film Hors Normes in Utrecht. Ook bij jou in de buurt is ongetwijfeld een leuke activiteit.
 
Heb jij al kaarten?
Bekende sprekers, wetenschappelijke inzichten, live-muziek en ontmoeting: mis het niet. Heb jij al kaarten voor ons symposium?
Lees meer >
 
 
 
'Kleuren worden klank'
Het Van IJzerlooij ensemble zorgt tijdens het NAR-symposium voor de muziek. De broers hebben alle drie autisme. Muziek leert hen zichzelf te zijn.
Lees meer >
 
 
Hoe krijg ik contact?
Contact maken met een kind met autisme is soms best lastig. De workshop ‘Speel en Leer met kinderen met autisme' op 19 maart geeft tips.
Lees meer >
 
Van Groningen tot Heerlen: in de Autismeweek gonst het in heel Nederland van de activiteiten. Het aanbod varieert van autismewandelingen of lezingen over prikkelverwerking tot theatervoorstellingen of een autisme belevingscircuit. Kijk op www.autismeweek.nl voor een activiteit bij jou in de buurt.
Organiseer je zelf een evenement? Dan kun je die plaatsen op www.autismeweek.nl
Lees meer >
 
 
Samen wandelen
We sluiten de autismeweek af met de Duinenmars. Loop je met ons mee?
Lees meer >
 
Feestelijke overhandiging
Zaterdag 4 april krijgt NVA-directeur Karol Henke de eerste beker van Quinten uitgereikt. 
Cabaretier Fabian Franciscus en Filemon Wesselink komen ook. 
Lees meer >
 
 
 
Wie houdt het meest rekening met prikkels?
Ken je een persoon of organisatie die de Autismevriendelijkheidsprijs 2020 verdient? Mail ons dan waarom diegene zo goed bezig is!
Lees meer >
 
Gratis naar Hors Normes
Op donderdag 2 april kunnen NVA-leden gratis naar de film Hors Normes. Wees er snel bij, want vol=vol!
Lees meer >
 
 
 
Gezocht: vrouwen 70+
De UvA doet onderzoek naar veroudering bij mensen met autisme. De onderzoekers zoeken nog vrouwelijke deelnemers tussen de 70-89 jaar met autisme.
Lees meer >
 
Verhalen over prikkels
Leden ontvangen deze week het nieuwe magazine, boordevol verhalen over prikkels. Nog geen lid? Lees meer over de voordelen.
Lees meer >
 
 
 
Auti-Doe-Dag in Duinrell
Zaterdag 21 maart is Duinrell open voor mensen met autisme en hun familie. Kom je ook?
Lees meer >
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl