NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 7 februari 2020
We zijn al druk bezig met de Autismeweek 2020, met als thema Prikkels! Zo is er een Auti-Doedag in Duinrell. Op 28 maart kan je naar het NAR-symposium bij de VU in Amsterdam, waar onder anderen Erik Scherder en Aaltje van Zweden vertellen over muziek als positieve prikkel. Kaarten zijn nu te koop! 
Verder volgen we de politiek op de voet. In deze nieuwsbrief lees je wat wij vinden van het onderwijs-zorgdebat van afgelopen week: het wordt hoog tijd dat pabo's aandacht krijgen voor leerlingen met autisme!
 
Koop nu je kaarten!
We beginnen de Autismeweek met het NAR-symposium op 28 maart. Erik Scherder en Aaltje van Zweden vertellen over muziek als positieve prikkel.
Lees meer >
 
 
 
Auti-Doedag in Duinrell
Zaterdag 21 maart is Duinrell exclusief open voor mensen met autisme en hun familie! Kom je ook?
Lees meer >
 
Loop je met ons mee?
Loop samen met ons de 5 of 10 kilometer, als afsluiting van de Autismeweek. Een prima gelegenheid om te ontprikkelen! 
Lees meer >
 
 
 
Activiteiten Autismeweek
Tijdens de Autismeweek vinden er in het hele land activiteiten plaats; dus óók bij jou in de buurt.
Lees meer >
 
 
Werkwebautisme komt naar je toe!
WerkWeb-Autisme helpt je met tips en tools op werkgebied. Wij komen graag langs bij je bedrijf, school of instelling om de mogelijkheden te laten zien!
Lees meer >
 
ADVERTENTIE
 
En weer is het aantal thuiszitters gestegen. Onderwijs en zorg werken nog steeds niet samen. De NVA vindt het hoog tijd dat pabo's meer aandacht besteden aan leerlingen met bijvoorbeeld autisme. Lees hier ons statement naar aanleiding van het onderwijs-zorgdebat van afgelopen week!
Lees meer >
 
 
Elijah ontdekt misstanden
De 16-jarige havo-scholier Elijah ontdekte ‘kwalijke zaken’ over de anti-vaccinatiebeweging. Onlangs verraste hij staatssecretaris Blokhuis van VWS met zijn bevindingen.
Lees meer >
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl