NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 27 november 2019
Goed nieuws! Mede dankzij onze langdurige lobby in Den Haag is de wet aangepast. Voortaan mogen alle automobilisten die psychostimulantia (zoals Ritalin) slikken, deelnemen aan het verkeer. Tot nu toe mocht dat alleen met de diagnose ADHD. 
De volgende stap is het afschaffen van de medische keuring voor automobilisten met autisme. Daarvoor hebben we een ludieke Sinterklaasactie bedacht. En zondag 1 december zijn NVA-directeur Karol Henke en NVA-ambassadeur Wouter Staal vanaf 19.00 uur te horen in het programma Reporter op Radio 1. 
 
We zijn op de goede weg!
Automobilisten met ADHD mochten wél rijden met Ritalin. Mensen met autisme die zo'n middel slikken niet. Aan die ongelijkheid is nu een einde gekomen.
Lees meer >
 
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl