NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 8 november 2019
Van de week stond er een cameraploeg van Nieuwsuur op de stoep, om NVA-directeur Karol Henke te interviewen over misstanden bij rijbewijskeuringen. Ook waren we te horen op Radio 1. Na de uitzendingen van gisteravond regende het nieuwe meldingen. Blijf ze vooral sturen!
Politiek Den Haag weet ons trouwens steeds beter te vinden met vragen over autisme.
Verder zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen van het congres. Nog een week en dan is het zover. Zien we je vrijdag in het Beatrix Theater in Utrecht?
 
NVA te zien bij Nieuwsuur
Nieuwsuur interviewde NVA-directeur Karol Henke over misstanden bij rijbewijskeuringen. Na de uitzending regende het nieuwe meldingen. 
Lees meer >
 
 
 
Op zoek naar werk?
Kom naar het werkgeversplein!
Tijdens ons congres kun je van 11.15 tot 14.15 uur één op één praten met werkgevers die open staan voor werknemers met autisme.
Lees meer >
 
Laat je boek signeren
Zo'n tien auteurs, fotografen en kunstenaars exposeren en signeren hun werk in de expozaal tijdens ons congres. 
Lees meer >
 
 
Ouders van een kind met een beperking kunnen zelf een woonvorm opzetten waarin hun kinderen kunnen wonen. De zorg en ondersteuning kopen zij collectief in, met een pgb. Dat noemen we een Ouderinitiatief. 

Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je dat het blijft bestaan? Ook als de ouders er niet meer zijn? Hoe kom je aan bewoners, hoe vind ik een ouderinitiatief? Wie kan je helpen als je een ouderinitiatief wilt opzetten?

Deze vragen komen aan de orde op het symposium Kwaliteit in Eigen Regie op 16 november, van 10.00 tot 17.00 uur in Tiel. Inschrijving via www.kwaliteitineigenregie.nl
Lees meer >
 
Wat zijn jouw ervaringen?
Daniëlle doet onderzoek naar ervaringen van mensen met autisme én jobcoaches die WerkWebAutisme gebruiken. Help jij haar?
Lees meer >
 
 
 
Coaching voor jongeren
FLOOR helpt jongeren die door ziekte, schooluitval of beperking moeite hebben om hun doelen te bereiken. Voor dit mooie werk zijn nog coaches nodig!
Lees meer >
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl