NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 16 oktober 2019
Nog één maand en dan is het zo ver! Het NVA-congres op 15 november belooft een interessante dag te worden met veel boeiende sprekers. Nieuw dit jaar zijn het Autismecafé, workshops, signeersessies, films en theater. Nog een primeur: je kunt een groot deel van het middagprogramma nu zelf samenstellen. In deze nieuwsbrief kun je lezen wat er op deze dag allemaal te doen is. We ontmoeten je graag!
Kaarten zijn hier verkrijgbaar.
 
 
Werken aan perspectief
Er zijn presentaties over het thema ‘Werken aan perspectief’. We sluiten de dag vrolijk af met cabaret van Fabian Franciscus. 
Lees meer >
 
Nieuw dit jaar: workshops!
Je kunt kiezen uit 13 workshops: van prikkelverwerking tot programmeren met Codam.  
Lees meer >
 
 
 
Nog geen kaarten? Doe mee aan onze Tag & Winactie! 
Tag in de comments van het bovenste Facebookbericht iemand waarmee jij graag naar het congres zou willen en maak kans op twee gratis kaartjes! 
Lees meer >
 
Praat met werkgevers
Op zoek naar werk? Op het werkgeversplein kun je één-op-één praten met werkgevers die werkzoekenden met autisme een kans geven!
Lees meer >
 
 
De NVA staat met een grote stand op de informatiemarkt. Hier kun je terecht voor meer informatie of gewoon een praatje. Ook is er altijd iemand van de NVA aanwezig uit jouw eigen regio. Kom gerust bij ons langs!
Lees meer >
 
 
Films over autisme
Op het congres vertonen we drie korte films. Bekijk hier alvast de trailers!
Lees meer >
 
Ontmoet elkaar
Ontmoet elkaar in het Autismecafé. Daar zijn dit jaar ook twee dialoogsessies waaraan je kunt deelnemen. Aanmelden en meer info bij de workshops. 
Lees meer >
 
 
Ook dit jaar presenteren veel organisaties zich op de informatiemarkt. Nieuw dit jaar zijn signeersessies met auteurs en kunstexposities van mensen met autisme. Maak bij de vele stands kennis met organisaties, schrijvers en andere creatievelingen. 
Lees meer >
 
Silent disco
DJ Edlan laat je samen met twee jonge talenten swingen op lekkere muziek. Hier kun je jezelf heerlijk even afsluiten van de wereld om je heen. 
Lees meer >
 
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl