NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 3 september 2019
We hebben niet stilgezeten in de vakantie. Zo haalde onze oproep aan minister Cora van Nieuwenhuizen om de medische keuringen voor mensen met autisme af te schaffen de landelijke media.
En we zijn druk bezig met het organiseren van het NVA-Congres. Kaarten zijn nog tot en met 15 september met korting te koop!
 
 
Koop je kaart met korting!
Wees er snel bij, want tot 15 september krijg je nog vroegboekkorting!
Lees meer >
 
Nieuw dit jaar: workshops
Vera Helleman geeft een  workshop tijdens het NVA-congres. Andere workshops gaan o.a. over eetproblemen, stress op het werk, agressie... 
Lees meer >
 
 
 
Ina staat nu in Eregalerij
In de Eregalerij van de Canon Sociaal Werk staan mensen die het verschil hebben gemaakt op sociaal gebied. En daar hoort ons erelid Ina van Berckelaer-Onnes ook bij!
Lees meer >
 
René deed mee aan onderzoek
Omdat prikkelgevoeligheid voor hem ooit een zaak van leven of dood was.
Lees meer >
 
 
ADVERTENTIE
 
Van onderwijs naar werk
Jeanet Landsman vertelt tijdens het NVA-congres hoe WerkWeb-Autisme je kan helpen bij het vinden en houden van leuk werk.
Lees meer >
 
 
Op school sluiten jongeren vriendschappen, bespreken ze hun problemen en delen ze hun ervaringen. Voor leerlingen met autisme is dit niet altijd vanzelfsprekend. Het Schoolpleinproject is op zoek naar reguliere middelbare scholen die mee willen doen aan dit onderzoek naar een inclusieve schoolomgeving. 
Lees meer >
 
Weet jij het beter?
Zit jij op de middelbare school in het regulier onderwijs? En heb jij ideeën over hoe inclusief onderwijs beter kan? Doe dan mee met dit project!
Lees meer >
 
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl